TVS nieuwsbrief

TVS Nieuwsbrief 2022-2

Nieuwsbrief

2022, Nummer 2 (april)

 

Inleiding

Gelukkig gaat de wereld weer zo'n beetje terug naar normaal. Dat merk je ook op onze tennisclub. Er gebeurt weer van alles wat het melden waard is. Vandaar deze nieuwsbrief, waarin onder meer belangrijk nieuws over het afhangen van banen, over het inleveren van plastic flessen en een verslag van het zeer geslaagde jubileumfeest. 

 

Nieuwe regels voor het afhangen van banen

Tijdens de afgelopen ALV is besloten om de afhangapp te blijven gebruiken voor de banen 3 en 6. Er verandert wel iets: Vanaf woensdag 13 april moet je een baan, die je digitaal via de app hebt afgehangen, uiterlijk 10 minuten van te voren via het afhangbord in de kantine bevestigen met de KNLTB-passen van de spelers. Doe je dit niet, dan vervalt de reservering en wordt de baan automatisch weer vrijgegeven voor andere leden. Lees er hier meer over.

 

 

Lever je plastic flesjes na gebruik in

Met ingang van 1 juli 2021 geldt er statiegeld op kleine plastic flesjes. Vooralsnog berekenen we de € 0,15 aan statiegeld niet door in de verkoopprijs. Het zou daarom fijn zijn als de lege plastic flesjes na gebruik in de bak buiten op het terras worden gegooid, zodat de vereniging het statiegeld retour krijgt. Mocht na een proefperiode blijken dat er (te) weinig plastic in de bak wordt gedeponeerd, dan kan alsnog besloten worden om het statiegeld door te rekenen in de verkoopprijs.

 

Meld je aan voor de sponsorcommissie

De sponsorcommissie zoekt versterking. Na vele jaren vinden de huidige commissieleden het tijd voor vers bloed. Lees meer over het werk van de sponsorcommissie op de website of in het Sponsorplan 2022. Wil jij je inzetten voor onze vereniging? En vind jij het leuk om voor de vereniging de contacten te onderhouden met de huidige sponsoren, of op zoek te gaan naar nieuwe sponsoren? Meldt je dan bij het bestuur of bij de sponsorcommissie. Zij kunnen je er meer over vertellen.
 

We kijken terug op een zeer geslaagd jubileumfeest!

Zaterdag 26 maart 2022 stond ons tennispark in het teken van ons 5de lustrum. Het was een geslaagde dag vol feestelijke activiteiten, lekkere hapjes, en muziek. Lees hier meer.  

 

Oude ballen krijgen een 2de leven

Al een jaar zamelen we oude tennisballen in op onze vereniging. Inmiddels heeft de duurzaamheidscommissie al zes ladingen verzonden naar het bedrijf dat deze ballen inzamelt, om ze een tweede leven te geven, bijv. als hondenspeeltje of beschermingsmateriaal. 

In totaal zijn zo al meer dan 1000 ballen gered van de afvalhoop, een fantastisch resultaat! We roepen jullie dan ook op, vooral je oude ballen in de daarvoor bestemde emmers te blijven gooien. 

 

 

Zet de datum voor het open toernooi alvast in je agenda!

Het Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi zal dit jaar plaatsvinden van 22 t/m 28 augustus. Reserveer die week alvast in je agenda, want het is een uitgelezen kans voor dubbelpartners van elk niveau die zin hebben in een beetje actie én gezelligheid. De voorbereidingen zijn al in volle gang! Op de toernooi-pagina kun je terugkijken hoe de voorgaande toernooien zijn verlopen.

 

Plan je bardiensten in voor 2022

Sinds begin maart 2022 staat de bardienstplanner weer open om je bardiensten in te plannen. Plan dus zo snel mogelijk je 3 bardiensten in!
Kijk hier voor meer informatie voor het inplannen van de bardiensten.

 

We proberen de stroom aan e-mails vanuit de TVS in te perken. Eens in de zoveel tijd bundelen we het TVS-nieuws in een nieuwsbrief, en we zorgen ervoor dat alle informatie altijd op de website te vinden is, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwsberichten.
Dus wil je iets weten over competitie, aanstaande evenementen, commissies of wat dan ook? Kijk dan vooral op www.tvstevenshof.nl.

 

« Terug